Math PeetersBij Math Peeters kunt u terecht voor een uitgebreid, en kwalitatief hoogwaardig, programma Garagedeuren, Rolluiken / Zonwering en Kunststof kozijnen.

Martens MilieuAfvalinzameling, milieustraat voor bedrijven en particulieren
Containerverhuur
Recycling
Zand- en grindhandel
Grondbank BRL9335-1

Coolen-PluijmCoolen-Pluijm Alles voor Kantoor en Thuis, biedt u een breed en compleet assortiment. Onze winkel bestaat uit 5 verschillende afdelingen. Te noemen onze boekhandel, kantoorvakhandel, huishoud en kado, speelgoed en de seizoensafdeling.

Schriks Konfektie b.v.Schriks Konfektie b.v. is al meer dan 40 jaar dé specialist in schorten en sloven. Sinds 1975 is het familiebedrijf toonaangevend in het vervaardigen van hoogwaardige en professionele kwaliteitsproducten op maat. Een authentieke en ambachtelijke textielfabrikant met liefde voor het vak.

Maison MakelaarsGaat u een huis kopen, verkopen of verhuren?
Maak gebruik van ons netwerk, onze kennis en ervaring!
Wij zetten ons elke dag met een enorme drive en vol passie in voor onze klanten.
Met ons staat u er nooit alleen voor; wij zijn puur, persoonlijk en professioneel!

Fier DakcontrolFier Dakcontrol coacht u graag in het conserveren, renoveren en transformeren van uw daken. U ontvangt van ons een helder schema met een: Fier Dakscan, Fier Daktaxatie en Fier Preventielijst. U weet direct wat een perfect dak kost en hoeveel energie en geld u bespaart. Daken duurzaam verbeteren in de breedste zin van het woord. Dat is wat wij doen!

Kampeerbos De SimonshoekKampeerbos De Simonshoek ligt in een bosrijke omgeving vlakbij Nationaal Park de Groote Peel in het Limburgse Peeldorp Meijel. Het goed onderhouden terrein met ruime plaatsen nodigt uit tot gezellig kamperen en genieten van rust en ruimte. De Simonshoek is het gehele jaar geopend, dus ook winterkamperen behoort tot de mogelijkheden.

Beijers Bouw B.V.Beijers Bouw Meijel B.V. voert projecten uit voor Particulieren, Bedrijven en Overheidsinstellingen. Beijers Bouw is gespecialiseerd in Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie en Onderhoud op het gebied van zowel burgerlijke - als utiliteitsbouw.

Hubo Hermans DHZWij hebben een uitgebreid assortiment voor alles wat je als klant nodig kunt hebben voor kluswerk in en om het huis. Zo assisteren we je ook daar waar nodig en proberen we iedere klant te helpen met zijn vragen. Onze winkel biedt een grote diversiteit: alles wat je nodig hebt kun je bij ons vinden. En anders bestellen we het voor je. Als je wilt komen we bij je thuis de spullen bezorgen en eventueel zelfs monteren. Samen komen we er wel uit!

Bakkerij KesselsBij Bakkerij Kessels wordt er dagelijks op ambachtelijke wijze brood en vlaai geproduceerd waarbij kwaliteit voorop staat. Iedere dag zijn wij samen met onze brood- en banketbakkers en ons enthousiast verkoopteam met zorg en aandacht in de weer om onze winkel van heerlijk brood en banket te voorzien. Wij bieden in onze gastvrije winkel een breed en gevarieerd assortiment van mooie ambachtelijke producten waarbij eerlijkheid en kwaliteit voorop staat en dat proeft U.

Pluijm RelaxstoelenPluijm relaxstoelen is de grootste specialist in relaxstoelen van Limburg. Wij hebben keuze uit meer dan 100 relaxstoelen en 35 sta-op stoelen (direct leverbaar). Bij ons vind je alle soorten stoelen, van modern tot klassiek.

Die-SignOf het nu gaat om beletteringen, reclameborden/doeken, textiel, drukwerk, vlaggen of spandoeken, bij Die-sign.nl bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen alle reclame-uitingen voor bedrijven, kantoor, winkel en particulier. Onze persoonlijke benadering staat samen met service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij doen wat we beloven!

Marcel VollebregtMarcel Vollebregt is al ruim 30 jaar een vertrouwde regionale adviseur en bemiddelaar voor uw verzekeringen, hypotheken, bankzaken en financieringen. U en uw wensen staan centraal. U moet zich vertrouwd en prettig voelen, daarom staan wij garant voor een persoonlijke benadering.

Floral Dance ArtZoek je iemand die een bruidsboeket, rouwarrangement of een speciale creatie kan maken? Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een bloemenshow? Wil je ‘iets’ of ‘meer’ weten over het werken met bloemen? Dan ben je bij Floral Dance Art aan het juiste adres!

D'n Hangtafel party verhuurD'n Hangtafel verhuurt alles voor uw party op non-food gebied, van tent tot theelepeltje. We bezorgen bij u thuis of op uw locatie en halen het ook weer op. Dat allemaal voor feestelijk lage prijzen! En natuurlijk geven we u, vanuit ervaring opgebouwde kennis, goede adviezen en staan we u met raad en daad bij om uw party tot een fantastische gebeurtenis te maken, zowel voor u als organisator als voor uw gasten.