MKB LimburgOndernemend Meijel heeft voor al haar leden een collectiviteitslidmaatschap bij MKB Limburg.

MKB-Limburg versterkt ondernemers met kennis van zaken en hart voor verbinden. Zij zijn gedreven en bedreven om de zakelijke passie van Limburgse ondernemers te faciliteren met het beste netwerk voor én door ondernemers. Samen maken zij de toekomst van Limburg. Hoe kunnen zij u als ondernemer ondersteunen?

Belangenbehartiging

Samen met u werkt MKB-Limburg aan de toekomst van Limburg. Met uw input zet een team van meer dan 60 vrijwillige bestuursleden zich in, om de ondernemersbelangen te behartigen. Zowel landelijk, provinciaal als lokaal. Zo worden krachten gebundeld om samen met u Limburg als regio nog meer te laten groeien en bloeien.

Kennis van zaken

De leden van MKB-Limburg delen hun kennis onderling, kruisbestuiving ontstaat door de diversiteit aan branches. MKB-Limburg fungeert als de verbindende schakel tussen Ondernemers, Onderwijs en Overheid. Binnen de collectiviteit van Ondernemend Meijel bent u van harte welkom bij het brede scala aan kennissessies verzorgd door MKB-Limburg Business Partners.

Netwerk

MKB-Limburg bevordert onderlinge contacten middels activiteiten en bijeenkomsten. Zo kunt u deelnemen aan het jaarlijkse Symposium en de Nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Limburg, waar u kunt netwerken met andere ondernemers.

Ledenvoordelen

  • U komt in aanmerking voor MKB projecten
  • U kunt gebruik maken van ledenvoordelen (zoals VGZ, BUMA/SENA)
  • U ontvangt gratis het Chapeau magazine
  • De gratis MKB-Limburg APP geeft u snel toegang tot het laatste nieuws en de agenda
  • Zie voor alle actuele ledenvoordelen de brochure of de website van MKB-Limburg

 

Alleen gaat u sneller, samen komen we verder!